L'oréal Voluminous Butterfly Mascara

Detta är min tredje mascara i denna sorten. Först hade jag en vattenfast variant och därefter har jag haft två "vanliga", dvs ej vattenfasta.


Borsten

Som ni ser på bilden här ovan har den här mascaran en ganska speciell borste. Det är gummipiggar som ser ganska vanliga ut på ena sidan, men på andra sidan är de olika stora. Det ser ut som en vinge. Anledningen är att ögonfransarna ska böjas upp enklare genom att tryckas bakåt. Eftersom borsten är formad som en vinge böjs de fransarna på yttersta delen av ögat mest. Jag tycker det är positivt att borsten också har en "vanlig" sida om man inte orkar använda den böjda sidan någon dag. Det tar ett tag att vänja sig vid den, men när man väl vant sig är det inget problem.

Konsistens

Själva mascaran har en ganska blöt konsistens, men inte så att det är för jobbigt. Borsten plockar upp ganska mycket mascara vilket gör att man måste arbeta med mascaran en del för att inte få klumpar. I början kanske det känns svårt, men som sagt är 

Förpackning

Jag älskar metalliska mascaraförpackningar, så denna tycker jag är väldigt fin! Dessutom tycker jag om att den inte är helt rund utan har en platt del där texten står. Sen är den som ni ser tjockast på mitten vilket också gör den mer intressant.

Vem rekommenderar jag denna till?

Jag rekommenderar denna till dig som gillar böjda ögonfransar som har mycket volym. Den passar dig som gillar när ögonfransarna inte är en och en, utan ser lite tjockare ut eftersom de "klumpar ihop sig" ibland. För att se hur mascaran ser ut på kan du kolla på bland annat denna sminkningen.

Kommentarer

Populära inlägg