OM MIG


Jag som skriver på denna blogg heter (som ni kanske redan listat ut) Renée Risberg och är född vintern 1997. Jag skulle beskriva mig själv som positiv, ambitiös och kreativ. På min blogg kan ni läsa om alla mina olika intressen. Fortsätt läsa för att få en bättre inblick i de olika delarna.


UTBILDNING
På gymnasiet läste jag teknikprogrammet med inriktning design och produktutveckling. Detta var en väldigt passande linje för mig eftersom jag där fick utlopp för min kreativitet och tekniskt tänkande. Produktdesign är något jag gärna skulle vilja jobba med i framtiden.

AU PAIR
I augusti 2016 påbörjade jag mitt äventyr som au pair i USA vilket är det som jag nu skriver mest om här på min blogg. Jag är au pair utanför Boston i Massachusetts, USA.

KONFIRMANDLEDARE
Från 2013, fram tills att jag åkte som au pair i augusti 2016, har jag varit konfirmandledare. Att jobba som konfirmandledare har hjälpt mig att utvecklas enormt och jag har fått massa vänner för livet.

RESA
Jag älskar verkligen att resa och är väldigt tacksam över att ha fått chansen att ha sett många olika platser under min uppväxt. Eftersom jag också älskar att fota får ni efter varje resa se en hel del bilder från det resmålet. Kolla gärna in min Bucket List för att se var jag varit och läsa inläggen kopplade till varje resmål. Och missa inte mina reseguider!

MUSIK
Ett annat stort intresse jag har är att skapa musik. Jag älskar att sjunga, spela instrument och producera egna låtar och covers och ägnar en del av min fritid till det. Jag har spelat in en hel del covervideos och musikvideor som kan ses på RiceMountainMusic. Jag har även ett gäng egenskrivna låtar publicerade på Spotify. På Spotify kan du även lyssna på låtar jag skrivit tillsammans med min vän Hannah.


VIDEOR
Jag gör också videos på min egna YouTube-kanal som främst handlar om au pair-livet. Jag berättar för- och nackdelar med att vara au pair, delar med mig om tips, publicerar resevideos och massa annat.

SKÖNHET
Vid sidan av allt ovan gillar jag också att sminka mig och göra nageldesigner. Så lite inslag av skönhet och produktrecensioner dyker upp då och då. I arkivet hittar ni en hel del skönhetsrelaterat då detta var det jag tidigare främst bloggade om.

RECEPT
Jag har även på senaste tiden fått ett lite större intresse för bakning och matlagning vilket leder till att det ibland kommer upp ett och annat recept eller matbilder på bloggen.

...det var nog allt!
Hur hinner jag med alla dessa delar? Ja, det frågar jag mig själv också ibland. Jag hoppas iallafall att du fick en lite bättre inblick i mina intressen och vad min blogg innehåller, men även att du lärde känna mig lite bättre.
Undrar du något mer är du alltid välkommen att kontakta mig :)

Populära inlägg