Batiste Torrschampo

Minns ni mitt inlägg där jag visade er Batistes torrschampo i doften "Eden"? Idag tänkte jag visa alla torrschampon som finns hemma hos mig. Jag hade ett sedan innan i doften "Blush". Min lillasyster har också ett torrschampo i doften "Floral Essenses" (efter rekommendation från mig hihi). Sen fick jag som sagt hem ett nytt torrschampo i ett pressutskick i doften "Eden". Alla doftar verkligen jättegott tycker jag!

Hur fungerar torrschampon?

Om man aldrig testat torrschampo innan kanske det kan vara svårt att förstå vad det är och hur det fungerar. Torrschampo använder man mellan hårtvättarna för att slippa tvätta håret lika ofta och därmed inte slita lika mycket på håret. Man kan också använda det för att få en strävare känsla i håret (bra vid håruppsättningar) eller för att få mer volym.

Själva produkten är ett vitt spray som man sprejar i hårbotten och sedan masserar in med fingrarna. Torrschampot drar då åt sig fettet/oljorna i hårbotten och gör att håret ser nytvättat och fräscht ut. Toppensmart va? Jag kan verkligen rekommendera dessa torrschampon!

Batistes torrschampon finns bland annat hos Lyko och Eleven.

Kommentarer

Populära inlägg