Jag har tagit studenten!

Nu har det varit väldigt tyst här inne ett bra tag. Det har varit fullt upp för mig de senaste veckorna. Jag har nämligen både varit på bal och tagit studenten!!! Jag har jättemånga bilder att visa er men det får vänta lite. Man kan ju tro att jag har all tid i världen nu när skolan är slut, men det är långt ifrån sanningen ;) Ikväll ska jag till Stockholm eftersom jag har en visumintervju imorgon på amerikanska ambassaden. Sedan tar jag tåget hem igen på kvällen för att sedan börja jobba på tisdag. Sedan ska jag så småningom börja packa också. Vill gärna bli klar med det i god tid så jag bara kan umgås med familj och vänner de sista veckorna. Men jag är iallafall superglad nu! En fantastisk bal, en underbar student, en jättefin skolavslutning och snart (faktiskt exakt om 50 dagar idag) börjar mitt äventyr i USA!

Kommentarer

 1. Hej!!
  Lite random, men jag hittade din blogg av en slump och läste läste igenom den lite nyss, såg att du också ska åka som Au Pair! Jag ska nämligen också åka i Augusti och bo hos en familj i Boston, det hade vart superkul om vi kunde ses där någon dag.
  Lycka till med allt! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Elin! Åh så kul! Vad glad jag blir att du skriver till mig :) Vi kan absolut träffas där och hålla kontakten. Tack!

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att lämna en kommentar! :)

Populära inlägg