9/11 Museum

När jag var i New York City i april med min familj besökte vi bland annat 9/11 Museum. Vi var där förra gången vi var i New York också, så detta var vårt andra besök. Det är verkligen riktigt fint gjort och väldigt mäktigt. Det finns massa objekt från tvillingtornen som man kan se. Man kan t ex se stålbalkar som vikt sig av värmen från attacken. Trappan ni ser nedan är ett annat exempel på ett objekt från tvillingtornen. Den satt väldigt skyddad under tak och tack vare det kunde ett väldigt stort antal personer springa ut från byggnaden via den trappan. Så det är en väldigt viktig trappa.

Här ovan ser ni också en av de brandbilar som räddade många personer. Man kan verkligen se hur brandbilen har mosats.

Jag kan verkligen rekommendera er alla att besöka 9/11 Museum om ni kommer till NYC någon gång. Det är som sagt en väldigt mäktig upplevelse och väldigt viktigt att få mer information tycker jag. Rekommenderas starkt!!

Kommentarer

  1. Åh jag vill så gärna besöka det museeumet. Ungefär hur mycket kostar det att gå in? Eller är det gratis?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ursäkta för mitt sena svar... Hade helt missat att svara. Det kostar 24 dollar att gå in, men om du köper ett New York Pass (där du får inträde till supermånga attraktioner) ingår det i det :) Rekommenderar dig verkligen att gå dit!

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att lämna en kommentar! :)

Populära inlägg