Min student 2016

Idag är det exakt ett år sedan jag tog studenten!!! Hurra! Det känns galet att det redan är ett år sedan jag sprang ut från skolan, men samtidigt känns det väldigt längesedan jag gick i skolan. Det har hänt väldigt mycket på detta året och jag har sett väldigt många nya platser och lärt känna väldigt många nya människor. I detta inlägget tänkte jag visa er några få bilder av alla de hundratals bilder från min student. Hade gärna visat fler men då hade inlägget blivit hur långt som helst plus att jag inte vill lägga ut bilder på andra än mig själv då jag inte vet om de vill det, vilket ni nog förstår :)

Dagen började tidigt och efter att jag gjort mig i ordning fotade mina föräldrar mig i trädgården. Sen var det dags att åka till stadsparken i Lund där hela klassen skulle ses innan det var dags att gå till skolan där vi skulle fotas. Efter parken och fotograferande gick vi till en lokal där skolan bjöd på lunch. Inte vanlig skollunch alltså utan lite mer fancy ;) Efter det gick vi runt lite i Lund, förberedde flaket och möttes sedan i ett klassrum för att prata med våra mentorer och fika. Sen fick vi gå ner till aulan där lärarbandet körde några klassiska låtar som nog alla kände igen. Jag minns att det var ABBA och Gyllene Tider bland annat. Sen var det ÄNTLIGEN dags för klasserna att springa ut. När det var min klass tur sprang vi alla genom korridorerna till dörren och väntade på att de skulle säga att vi kunde springa ut.

Så mycket glädje i en bild! Äntligen fick vi springa (eller snarare gå) ner för trapporna vi promenerat upp och ner för i tre år. Nedanför trapporna möttes vi av ett hav av folk och längst fram stod min familj, mormor och morfar, mormors syster och farmor och tog emot mig och grattade mig.

Sen var det dags att gå mot flaket för att köra runt på Lunds gator i runt en timme. Vi fick sedan gå av, säga hejdå till varandra (eller snarare ses senare) och sedan körde pappa mig hem där släkten och vänner tog emot mig och grattade mig! Jag hade verkligen inte kunnat ha en bättre mottagning och är så tacksam för alla som hjälpte till med alla förberedelser och undanplockning efteråt <3

På kvällen efter att alla gäster åkt hem blev jag skjutsad till studentfesten där de flesta från min skola kom till. Där dansade vi och firade till tidig morgon.

Den 7 juni 2016 var en helt fantastisk dag för att sammanfatta kort. Jag hade inte kunnat ha en bättre studentdag! TACK alla som bidrog till denna fantastiska dag för ett år sedan <3

Kommentarer

Populära inlägg