Collage Ice Hockey

Igår kväll (lördag) var jag och Marieke (au pair från Tyskland) i Worcester för att se på en collage match i ishockey. Detta var min första amerikanska match, så det var en cool upplevelse. Det lokala laget från Worcester mötte ett lag från Pennsylvania. Desto närmare slutet av matchen vi kom desto snabbare och våldsammare blev matchen haha. De körde rakt in i varandra och kraschade rakt in i väggarna. Matchen slutade oavgjort med 3-3 även om laget från Worcester var supernära att få in ett sista mål när det var tre sekunder kvar. Nu kan jag iallafall bocka av detta från min bucket list!

Kommentarer

 1. Hej! Superfin blogg med bra inspo inför au pairlivet! Skulle du kunna göra en video eller nåt där du visar en typisk dag som au pair? Från att man vaknar till går o lägger sig osv:) skulle vara intressant och inspirerande inför min egen resa jag tänkt :)
  Mvh lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lisa! Tack så mycket :) Jag har skrivit ett inlägg där jag skrev mina tider osv som du hittar här: http://reneerisberg.blogspot.com/2016/10/en-vanlig-jobbdag-som-au-pair.html?m=1
   Dock ser det lite annorlunda ut nu och jag har varit här längre, så absolut ska jag försöka göra en video där jag berättar! :)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att lämna en kommentar! :)

Populära inlägg