Semester i Las Vegas

Söndagen den 11 december åkte jag och min värdfamilj till Las Vegas på semester i nästan en vecka. Flyget lyfte 7 på morgonen så vi körde hemifrån strax efter halv fem på morgonen... Det var tidigt, men jag vilade på planet. När vi flög in mot flygplatsen i Las Vegas såg man The Stip (huvudgatan i Las Vegas) snett ovanifrån. Det var riktigt coolt! Vi åt sedan lunch och körde sedan mot vårt hotell. Då passerade vi "Welcome to Las Vegas"-skylten och jag lyckades fånga den på bild!

Här ser ni två bilder från vårt hotell "Hilton Grand Vacations Elara". Den första är nere i lobbyn och den andra är utsikten från mitt rum. Så himla fint med så stora fönster så man såg ut. Kolla bara på bilden nedan! Det var en fantastik utsikt varje kväll!

På bottenvåningen av hotellet fanns det ett mall med massa butiker och taket var målat som en himmel. Det fanns också ett casino. Det är ju Las Vegas ;)

Jag har massa fler bilder från vad vi gjorde under vår semester, men de ska jag visa i andra inlägg. För er som är intresserade av hur det fungerade med jobb för mig den veckan så var jag med familjen under dagarna men jobbade inte. Däremot jobbade jag på kvällarna efter vi ätit middag när mina värdföräldrar gick ut.

Kommentarer

Populära inlägg