Tillbakablick på 2015

Nu är 2015 nästan slut och jag tänkte göra en kort tillbakablick på året. Jag tycker att vi ska börja kolla på utvecklingen på mina sminkbilder. Kolla här:

Den första bilden är den första sminkningen jag publicerade 2015 och den andra bilden är min senaste sminkning jag publicerade här på bloggen. Ganska stor skillnad va? Det är alltid så spännande att titta tillbaka och se sin utveckling. Undrar hur bilderna ser ut om ett år...

Här ser ni en bild från mitt första nagelinlägg i år och även en bild från mitt senaste nagelinlägg. På det senaste inlägget valde jag att fota med granen i bakgrunden då det gav en härlig känsla tycker jag. Jag vet inte om jag går tillbaka till vit bakgrund igen, men med min nya kamera blir det iallafall bättre bilder än den första bilden.

Jag tycker min blogg har utvecklats väldigt mycket under 2015 och ser fram emot ett nytt bloggår 2016. Hoppas ni också vill hänga på då! Och om det är något speciellt ni vill se på bloggen är det bara att lämna en kommentar så gör jag mitt bästa för att uppfylla din önskan :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att lämna en kommentar! :)

Populära inlägg