Första träffen med min värdfamilj

I fredags åkte jag (och de andra som ska bo i Massachusetts) buss från Training School till Newtons bussterminal. Där stod massa familjer för att säga hej till sin au pair. Först såg jag inte min familj, men sen dök de upp med en jättefin skylt. Jag gick ur bussen och gick ut och kramade om dem. Det var en väldigt speciell känsla. Det kändes som att vi redan kände varandra och hade träffats även om vi inte gjort det. Vi har ju dock skypeat. Hursomhelst kändes det iallafall väldigt naturligt och bra ända från start.

Efter att jag fått mina stora väskor från chauffören och flickan berättat vilka bokstäver hon, pojken respektive mamman färglagt, satte vi oss i bilen. Där fick jag ett rosa kuvert av flickan och där i låg ett fint välkomstkort hon gjort. Det låg även en quarter i kuvertet och min värdmamma berättade att flickan ville vara den som gav mig min första amerikanska peng. Så gulligt!

Vi åkte hem och jag fick en house tour från flickan. Sen packade jag upp litegrann och gick sedan ut till familjen som var i poolen. Det var så varmt både i luften och i poolen. Så härligt! Vi åkte sedan och åt middag på en restaurang. Jag åt fish and chips och drack lemonade. Mums!

Jag kände redan från första dagen att detta verkligen är rätt familj för mig! Jag trivs jättebra! 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att lämna en kommentar! :)

Populära inlägg